/

Sminktetoválás

Sminktetoválás

Szeretnél szemöldök tetoválást, de még bizonytalan vagy és nem tudsz dönteni? Tedd fel magadnak a lenti kérdéseket és ha válaszod egy kérdésre is IGEN, akkor a sminktetoválást neked ajánlom.

Ha már az egyik kérdésre IGEN-nel választoltál, akkor itt az ideje, 
hogy elkészíttesd első szemöldök tetoválásodat a Fro-Zen Beauty Sminktetováló és Szempilla Szalonban az Örs Vezér Téren!

Szeretnél ajak tetoválást, de még bizonytalan vagy és nem tudsz dönteni? Tedd fel magadnak a lenti kérdéseket és ha válaszod egy kérdésre is IGEN, akkor a sminktetoválást neked ajánlom.

Ha már az egyik kérdésre IGEN-nel választoltál, akkor itt az ideje, 
hogy elkészíttesd első ajak tetoválásodat a Fro-Zen Beauty Sminktetováló és Szempilla Szalonban az Örs Vezér Téren!

Szeretnél sminktetoválást, de még bizonytalan vagy és nem tudsz dönteni? Tedd fel magadnak a lenti kérdéseket és ha válaszod egy kérdésre is IGEN, akkor a sminktetoválást neked ajánlom.

Ha már az egyik kérdésre IGEN-nel válaszoltál, akkor itt az ideje, 
hogy elkészíttesd első szemhéj tetoválásodat a Fro-Zen Beauty Sminktetováló és Szempilla Szalonban az Örs Vezér Téren!
Kiváncsi vagy HOGYAN KÉSZÜL A SMINKTETOVÁLÁS?

Gyere és bemutatom neked lépésről lépésre!

Alapos tisztítás és fertőtlenítés.

01

Sípeciális érzéstelenítő krémet viszek fel a területre ami 15-20 percig rajta hagyunk

02

A hatóidő lejárta után a kiválasztott terület berajzolása következik

03

Miután jóváhagytad a berajzolt formát elkezdődik a sminktetoválás

04

A tetoválás alatt többször is érzéstelenítem a felületet, elkerülve ezzel az esetleges kellemetlenségeket, általában 4-5 kör szükséges az adott területen mire elkészül a tetoválás.

05

A tetoválás elkészültével egy nyugtató krémmel bekennem a tetovált területet, az utóápolási tanácsokkal átbeszéljuk, hogyan óvd meg az új sminktetoválásodat hogy tartós és jó pigmentalt legyen

06
Körülbelül A sminktetoválás elkészítésének időtartama általában: 2-2,5 óra, ami szinte FÁJDALOMMENTES!
Ha már mindezt elolvastad, akkor pár mondatban bemutatom neked az tetoválási stílusomat.
Ha Te is ezek alapján szeretnél sminktetoválást, akkor várlak szeretettel!

Árlista

Szemöldök
Szemhéj
Ajak

Gyakran Ismételt Kérdések

Maga a sminktetoválás technikai kivitelezése átlagosan 60-90 percet vesz igénybe (területtől és technikától függően), azonban a kezelés nemcsak a tetoválásból áll! A  vendég igényeinek pontos felmérése, egy nagyon alapos arcelemzés, a tetoválás precíz megtervezése, színválasztása, felrajzolása, érzéstelenítést követően jön a tetoválás, végezetül pedig utóápolási tanácsadás. A teljes folyamat ezért 2-2,5 órát vesz igénybe.

A korrekciós tetoválás, ami az első alkalomtól számítva 2-3 hónapon belül lehetséges, ez rövidebb idő, általában 30-90 perc.

Ekkor alkalmad van még arra, hogy a formát vagy a színt korrigáljuk. Valamint a az adott területet jobban tudjuk pigmentalni ezáltal tartósabb lesz. Korrekcióra legkorábban 2 hónap után kerül sor, de legfeljebb 3 hónapon belül.

A friss sminktetoválást hagyjuk magától meggyógyulni, ha nagyon húzódna csak akkor kenjük be egy nagyon vékony réteggel.

Uszodába, szaunába és szoláriumba 2 hétig ne menj, illetve olyan arckezelésre sem, ahol a kozmetikus gőzt használ. Minden olyan tevékenységet kerülni kell, ahol a szemöldök felázna. Ha ezekre figyelsz, gyorsan lezajlik a szemöldök gyógyulása.

A sminktetoválás legfontosabb feltétele az egészséges szervezet és a teljesen ép bőrfelület.

Lázas állapot, aktív betegség esetén nem készíthető el a sminktetoválás. Krónikus vagy hosszabb betegség, állandó gyógyszerszedés esetén csak a kezelőorvos beleegyezése után ké-
szítjük el a sminktetoválást (véralvadási zavarok, cukorbetegség, pajzsmirigybetegség).

Terhesség, szoptatás esetén szintén nem javasolt, többek között azért sem, mert a megváltozott hormonrendszer miatt a pigmentet a bőr immunrendszere jóval hamarabb lebonthatja.

Egyes lelki eredetű betegségek (szorongás, depresszió) esetén nem javasolt a sminktetoválás.

Mindhárom területnél igaz, hogy a friss tetoválás vastagabb és erőteljesebb, mint a majdani gyógyult eredmény. Száj és szemhéj esetében 1-2 napig duzzanatra is kell számítani, 8 – 10 nap, amíg a bőrfelület begyógyul, ez nem egyenlő a pigment beépülésével, arra több hét kell, ezért is végezzük 6 hét elteltével a korrekciót. A kezelés alkalmával ellátunk utóápoló készítménnyel és pontosan elmondjuk, hogyan segítheted elő a gyógyulást vagy területtől függően mit nem szabad tenned ez idő alatt.

A fájdalomtűrő képesség és a fájdalomérzet egyénenként és területenként eltérő lehet, azonban a mai modern érzéstelenítő készítmények lehetővé teszik a kellemetlen érzet minimálisra csökkentését. Volt olyan, vendég, aki elaludt tetoválás közben, illetve aki azt mondta, hogy a szemöldökszedés jobban fájt, mint maga a tetoválás.

A sminktetoválások élettartamát úgy határozzuk meg, hogy mikor van szükség színfrissítésre. Átlagosan 1,5-2 év területtől függően. Ugyan még ekkor is látszik a tetoválás, de már hangsúlytalanabb és fakóbb, világosabb, megújítást igényel, ami pedig magában rejti a színmódosítást, színváltoztatást és a kisebb formai alakítások lehetőségét is.

A szerencsésebbik eset, ha az új forma és szín el tudja fedni a régit, ilyenkor gond nélkül át tudjuk alakítani. Ha ez nem lehetséges, akkor lehet szükség eltávolításra. A régi tetoválásról fotót szoktam bekérni, vagy személyesen vizsgálom meg, majd javaslatot teszek a megoldásra.

Többféle technikával dolgozom, a teljesen természetes hatást nyújtótól az erőteljesebbig, mely technikát maximálisan a vendég igényeihez igazítva választjuk ki. A mostani eljárással készült szemöldöktetoválások a környezetünk számára szinte észrevehetetlenek maradhatnak.

Mindkét esetben rendkívül látványos eredmények érhetőek el a tizedmilliméter pontos, személyre szabott tervezésnek, művészi kivitelezésnek köszönhetően.