/

Bemutatkozás

A Fro-Zen Beauty szépségszalon megálmodója és egyben a tulajdonosa is egy testvérpár...

…akikhez nagyon közel áll a szépségipar, hiszen ők maguk is szakértői.

Az Örs Vezér téren található kozmetikai szalon széleskörű szolgáltatásokkal várja vendégeit. Kiemelkedő specializációink a sminktetoválás és a szempillaépítés, de természetesen számos más szépségápolási kezelést is kínálunk.

Célunk, hogy minden vendégünk igényeit maximálisan kielégítsük, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra. Szakértő csapatunk magas szintű képzéssel rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb kezekbe kerülsz hozzánk érkezve.

Sminktetoválás terén a legújabb technikákat alkalmazzuk, hogy elérjük a legtermészetesebb hatást, miközben hosszan tartó és tökéletes eredményt nyújtunk. Legyen szó szemöldök, szájkontúr vagy akár szemhéj sminktetoválásról, nálunk mindent megtalálsz, hogy az arcod a legjobban mutasson.

Szempillaépítésben is kiemelkedőek vagyunk, és számos lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnék feldobni pilláik megjelenését. Legyen szó hosszabbításról, dúsításról vagy akár a klasszikus pillamegerősítésről, garantáljuk, hogy a végeredmény minden igényt kielégít.

Professzionális termékekkel és minőségi munkával/szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket!

Köszönjük, hogy meglátogattad honlapunkat, reméljük hamarosan találkozunk!

Viki és Dzseni

Eyelash extensions in a beauty salon. A young girl lies on a couch