Újdonság SQT szilícium mikrotű arckezelés

Miért és mire jó az SQT arckezelés?

Az SQT szilícium mikrotű kezeléshez kapcsolódó előnyök között szerepel a hegkezelés, a tág pórusok csökkentése, az olajos fénylő bőr kezelése, a pigmentfoltok halványítása és a ráncok csökkentése.

A hegkezelés tekintetében az SQT mikrotű kezelés segíthet csökkenteni a hegeket azáltal, hogy serkenti a kollagén termelését és elősegíti a bőr regenerációját. Ez javíthatja a hegek megjelenését és simábbá teheti a bőrt.

A tág pórusok csökkentésére is hatékony lehet az SQT mikrotű kezelés. A kezelés során a mikrotűk stimulálják a bőr mélyebb rétegeit, ezáltal összehúzódhatnak a pórusok és csökkenhet a pórusok mérete. Ez egyenletesebb és simább bőrt eredményezhet.

Az SQT mikrotű kezelés segíthet kezelni az olajos fénylő bőrt. A kezelés során a tűk stimulálják a kollagén termelését, amely segíthet normalizálni a faggyútermelést. Ez csökkentheti az olajos fénylő bőr és a faggyú túltermelését, és egyensúlyt hozhat a bőr állapotában.

A pigmentfoltok halványítása is előnye lehet az SQT mikrotű kezelésnek. A tűk stimulálják a bőr regenerációs folyamatait, amelyek segíthetnek a pigmentfoltok halványításában és egyenletesebbé tételében. Ez egy egybeesőbb és világosabb bőrt eredményezhet.

Végül, de nem utolsósorban, az SQT mikrotű kezelés hatékony lehet a ráncok csökkentésében is. A tűk stimulálják a kollagén és elasztin termelődését, amelyek fontosak a bőr rugalmassága és simasága szempontjából. Ezáltal csökkenthetik a ráncok megjelenését és javíthatják a bőr textúráját.

Remélem, ezek az információk segítenek! Ha kérdéseid vannak az SQT szilícium mikrotűs kezeléssel kapcsolatban, vagy bármi mással kapcsolatban, ne habozz megkérdezni!

Gyere és próbáld ki te is ezt a fantasztikus újdonságot!