Sminktetoválás

💄💋 Szépségrajongók figyelem! 💄💋 

Szeretném Nektek megmutatni a vendégem szájtetoválását, amit én készítettem! 💋✨

✨💫Az ajktetoválás egy olyan eljárás, amely lehetővé teszi, hogy hosszantartó és tökéletesen formált ajkakat varázsoljunk Neked. Legyen szó tökéletes kontúrról, természetesebb hatásról vagy rúzsozott hatásról az ajktetoválásnak számos előnye van.

✨💄Az egyik legnépszerűbb technika a rúzsozott hatás, amely lehetővé teszi, hogy az ajkaid vonzóbbak legyenek. A legújabb technikát alkalmazom,  elkészítem először az ideális kontúrt majd a megfelelő színt együtt kiválassztjuk, amely harmonizál az arcoddal.

✨💫Ha szereted a természetes hatást, akkor az ombre ajaktetoválás lehet a tökéletes választás számodra. Ez a technika átmeneti hatást eredményez az ajakodon, az egyik oldalról világosabb a másik oldalra haladva. Ezáltal optikailag dúsabb hatást érhetsz el, miközben megtartod a természetességet.

💄💫Az ajaktetoválás tartósnak és időtakarékosnak bizonyul, hiszen nem kell minden reggel órákat töltened a sminkelésre. Az ajkaid mindig készen állnak, hogy bármilyen alkalomra csodásan mutassanak.

💋✨ Kövesd az Instagram oldalunkat, hogy mindig naprakész legyél a legfrissebb sminktippekkel és trükkökkel kapcsolatban!

Legyen az ajkad szépséges és ragyogj minden pillanatban! ✨💄🌸

Ha további információkra vagy kíváncsi az ajaktetoválásról, látogass el hozzánk a legújabb szépségápolási trendek és akciók eléréséhez!💄🥰

Tréner: @vandaherbst_pmutrainer ❣️

Technika: @sviatoslavotchenash❣️

📍Örs vezér tere

📱06308588688

📧info@frozenbeauty.hu

#SzépségVarázslat #AjakTetoválás  #OmbreAjaktetoválás #Smink #Szépségápolás #Önbizalom #sviato #sviatoacademy