/

Műszempilla építés

Szempilla hosszabbítás

A tartós szempilla hosszabítás nemcsak azonnal csábossá teszi a tekintetet, de kényelmes, hetekig viselhető és megfelelő ápolás mellett is csak 3-4 hetente kell az időközben természetes módon kihullot szempilla szálakat pótolni. A saját szempillánál is könnyebb műszempillák különböző mérete és hosszúsága lehetőséget ad természetes hatású szempilla építésre éppúgy mint az attraktív és extrém hatás elérésére. A saját szempillákhoz képest 1-2 milliméterrel hosszabb pillák választásával megmarad a természetes hatás és így mind látványra, mind pedig érzésre a saját szempilláinak érezhetjük őket. A szálanként épített szempillák légiesen súlytalanok, viselőjük számára is rendkívül kényelmesek, szinte észrevehetetlenek. Csak a látvány lesz igéző és lenyűgöző. Minden más változatlan.

A szálankénti szempilla-hosszabbításnak köszönhetően:

Ráadásul a pillasort kellemes környezetben, elegáns szalonomban építem fel Neked, miközben Te nyugodtan relaxálhatsz.

Legyél Te is még gyönyörűbb!

Fontos tudnivalók a különböző “D” számokról

A „D”-k, a szempillákra helyezett szempillák darab számát jelentik

1D műszempilla (classic szett)

1 saját szempillára, 1 szál műszempilla kerül.

2D műszempilla

A 2D már a Volume technikákhoz tartozik. Dúsabb szempillák eléréséhez a duplázó technikát alkalmazzuk, mikor is 1 saját szálra 2 műszempilla szál kerül felhelyezésre. Kétszer annyi (kb.250-350 szál), mint a hagyományos szettben.

3D műszempilla

1 saját szempillára 3szál műszempilla kerül

4-6 D műszempilla:

1 saját szempillára, 4-6 szál műszempilla kerül

Végül a felhelyezésről:

Applikálás előtt egy rövid konzultáció történik, mely során megbeszéljük milyen ívű, színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A felhelyezés ideje: (1,5- 2,5 óra.)

Tudnivalók előtte és utána

Érkezésed előtt:

Smink nélkül érkezz kérlek a szempilla hosszabításra! Ha kontaktlencsét viselsz, hozz magaddal szemüveget, és lencsetartót! A szempilla hosszabbítás előtt amennyiben szempillát szeretnél festetni, 1 héten belül ne tedd!

Göndöríteni a műszempillát Tilos! A következő 24-48 órában: Nem érheti víz a pilláidat, ugyanis ennyi a ragasztó teljes száradási ideje!

Ne menj uszodába, szoláriumba, szaunába- mivel a túlzott meleg, a magas páratartalom sem barátja száradási idő előtt a ragasztónak Az otthoni fürdőszobai tartós pára is ártalmas az első 24 órában. Lefekvés előtt ne használj szemkörnyék ápoló krémet a szemeid körül. Nedvesség hatására a ragasztó szintén nem tud megkötni, megrövidül a pilláid élettartama. Ápolás a száradási idő után: Minden nap meg kell mosni a szemeket, de dörzsölni tilos. pl. könnymentes babasamponnal.

FONTOS

szempillafestés után, várni kell 48 órát, míg applikálható lesz a szempilla a ragasztó maximális tapadása érdekében
Kozmetikai tetoválás után szintén egy hónapot kell várnod.
Építés után, ne használj szempilla spirált, mert lemosáskor kitépheted a saját szempilláddal együtt az applikált szempillát.
EGYÁLTALÁN ne használj olajos lemosókat, szemceruzát, mert oldani fogja a ragasztót.

Ellenjavallat, amikor nem tudok szempillát készíteni:

Árlista

Műszempilla árlista

Műszempilla árlista